За нас

След почти 20 години живот и професионално опознаване на немската бира в Германия и едно необикновено 2020 лято в България, от сърцето на Бавария и домa на Октобърфест, Мюнхен, днес ви представяме Bierbox с обещание да ви предложим най-стойностните и невиждани досега на пазара светли, вайс и крафт бири.

Ние ценим високо професионализма, прецизния и коректен начин на вършене на работа, и отговорността към хората - както екипа, така и тези, с които работим. Тези ценности са вградени и видими във всеки един момент от работата ни заедно – от начина, по който обработваме вашите запитвания, до добрите и трайни взаимоотношения, които сме си създали с всеки наш служител, партньор и доставчик. Вършим всичко с внимание към детайла, със старание към поставените срокове и поети обещания, и с високо изискване към нивото на качество.

Повече от десетилетие се занимаваме с организиране на събития в Мюнхен, и неминуемо забелязваме повторяем мотив: когато хората са заедно, за да споделят преживяването – да празнуват, да учат, да полагат нови цели – видимо изглеждат по-щастливи, целеустремени, и усмихнати дори! Заедно сме по-сплотени и можем повече. Част от тези моменти на споделяне са наздравиците. И понеже живеем в Бавария, най-често наздравици се вдигат със златната течност БИРА.

Бирата в Бавария е издигната в култ. Съществува Закон за чистотата на бирата (Райнхайтсгебот) от 23 април 1516 г., регламентиращ производството и търговията с бира в Бавария. Съгласно този закон, за производството на бира могат да се използват само три съставки: вода, ечемик и хмел. Така от векове се гарантира високото качество, чистота и вкус на бирата.

Затова се захванахме с бира. За нас тази пенлива и свежа напитка е символ на добро приятелство. Тя е свързана с моменти на споделяне, с наздравици и искрен смях. Тя е чувство за дом, за съпреживяване на приятни емоции с добра компания. Наздраве!

augustiner