Пивоварни

 

Hoppebräu

Семейният бизнес, изграден около Маркус Хоппе, непрекъснато се разраства и обогатява алпийските подножия, както с традиционна, така и с крафт бира. Отдаден на напредъка и иновациите, екипът работи усилено всеки ден, за да постигне най-високо качество и непрекъснато да създава нови вълнуващи бири. Общата им цел е съвсем просто да варят изключителни бири и да ги споделят с клиентите си.

Прякият контакт е изключително важен: гостите на „Hoppebräu's Zapferei“ могат да погледнат направо в сърцето на пивоварната, докато се наслаждават на бирата си в тяхната едноименна бирария, или могат да се присъединят към обиколка с екскурзовод през пивоварната и да научат всичко за производството на тези сложни напитки.

Става въпрос за прозрачност, майсторство, хората зад продукта и начина, по който работят заедно.

Giesinger

Като втората по големина частна пивоварна в Мюнхен, Giesinger Bräu иска едновременно да съживи и подобри бирата и пивоварната култура в столицата на Бавария. 

Фокусът им е върху традиционното ръчно производство на автентични мюнхенски бирени специалитети.

Натуралните съставки на бирите се запазват, създавайки специален и свеж вкус.

Augustiner

Augustiner се споменава за първи път през 1328 г., което я прави най-старата мюнхенска пивоварна. Не инвестира много в маркетинг, не е сменяла дизайна на етикета си повече от 20 години, не залага на износа, и въпреки това е една от най-иконичните и известни по целия свят бирени брандове. Това говори достатъчно за класическия й вкус. Палатката й на Октобърфест също е сред най-посещаваните.

Schweiger

За пивоварите от Schweiger, участието и подкрепата в региона около родния им Markt Schwaben винаги е било въпрос на чест вече повече от осем десетилетия: всички суровини за бирените специалитети произхождат от тази област.

Откакто първата каничка за бира е закупена от Лудвиг Швайгер, занаятчийският начин за варене на бира със сърце и душа е по-важен за тях от стерилното масово производство на бира. Това е и една от причините, поради които са сред малкото останали пивоварни, които все още малцуват собствения си ечемик и днес.

hopfmeister

Hopfmeister

Като графичен дизайнер, Марк Гало иска само да създава красиви етикети за пивоварните.

Но след това всичко се променя ...

С първия контакт с други пивовари и първите опити за създаване на собствена крафт бира, страстта бързо се разпалва. След завършване на обучението за бира за сомелиери през 2014 г., дизайнерът създава gipsy пивоварната Hopfmeister, която може и да няма собсвен дом, но се отличава освен със смел и несравним вкус, и с неповторим и запомнящ се дизайн, достоен за колекционери и ценители.

munich brew mafia

Munich Brew Mafia

В основата на Munich Brew Mafia са креативни, ръчно изработени бири със специален характер.

Както те самите казват: 'Като пивовари на занаятчийска бира, ние виждаме като наш дълг да варим бири, които са едновременно вълнуващи на вкус и приятни за пиене. От начинаещи до професионалисти: Ние имаме подходящата бира за всички вас!'

Wildbräu

Wildbräu

За нас в пивоварната Wildbräu, семейството е особено важно. Това личи не само от нашето родословно дърво, което е оформено от дълга линия от предци на успешни пивоварни семейства. Те се държат заедно и в трудни моменти, и отстояват традицията в региона.

Фактът, че имат общо хералдическо животно заедно с Графинг показва, че си струва да се борят за взаимен успех под знака на мечката.